Cyril O'Reilly
Data urodzenia: 1958-06-08
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2006 Ed Kelso (gościnnie)
6.7
Czarny pies
Black Dog
1998 Ed Kelso (gościnnie)
6.8 1996 Ed Kelso (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Ed Kelso (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Ed Kelso (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Ed Kelso (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Ed Kelso (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Ed Kelso (gościnnie)
6.5
Na skróty
Across the Tracks
1991 Ed Kelso (gościnnie)
6.8 1991 Ed Kelso (gościnnie)
6.1
Komando FOKI
Navy Seals
1990 Ed Kelso (gościnnie)
7.3 1990 Ed Kelso (gościnnie)
7.8 1989 Ed Kelso (gościnnie)
5.5 1987 Ed Kelso (gościnnie)
5.6
Na Skrzydłach Orłów
On Wings of Eagles
1986 Ed Kelso (gościnnie)
6.3 1986 Ed Kelso (gościnnie)
7.6 1984 Ed Kelso (gościnnie)
7.1 1982 Ed Kelso (gościnnie)
9.5 1981 Ed Kelso (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cyril O'Reilly filmy Cyril O'Reilly najlepsze filmy Cyril O'Reilly zdjęcia Cyril O'Reilly galeria Cyril O'Reilly biografia Cyril O'Reilly nominacje Cyril O'Reilly nagrody i wyróżnienia Cyril O'Reilly filmografia Cyril O'Reilly aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.