Cynthia Stevenson
Data urodzenia: 1962-08-02
Miejsce urodzenia: Piedmont, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż Tom Davies (od 1992), syn Frank Huston (ur. 29.01.1997)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ruthie Carlin (gościnnie)
7.7 2011 Ruthie Carlin (gościnnie)
7.9
Druga szansa
Life Unexpected
2010 Ruthie Carlin (gościnnie)
6.8
Przypadek 39
Case 39
2009 Ruthie Carlin (gościnnie)
3.6
Życie na przedmieściach
Surviving Suburbia
2009 Ruthie Carlin (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 Ruthie Carlin (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Ruthie Carlin (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Ruthie Carlin (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Ruthie Carlin (gościnnie)
7.5 2002 Dianne Brooks (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Joy Solomon (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Ruthie Carlin (gościnnie)
8.0 1998 Ruthie Carlin (gościnnie)
7.5 1998 Ruthie Carlin (gościnnie)
7.5 1997 Ruthie Carlin (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Ruthie Carlin (gościnnie)
7.4
Wakacje w domu
Home for the Holidays
1995 Ruthie Carlin (gościnnie)
9.0 1995 Ruthie Carlin (gościnnie)
5.8
Uważaj!
Watch It
1993 Ruthie Carlin (gościnnie)
1.0
Bob
1992 Ruthie Carlin (gościnnie)
5.5 1991 Ruthie Carlin (gościnnie)
0.0 1990 Ruthie Carlin (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Ruthie Carlin (gościnnie)
6.5
Tata major
Major Dad
1989 Ruthie Carlin (gościnnie)
8.6 1989 Ruthie Carlin (gościnnie)
6.8 1988 Ruthie Carlin (gościnnie)
0.0 1986 Ruthie Carlin (gościnnie)
8.6 1982 Ruthie Carlin (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Ruthie Carlin (gościnnie)
0.0

0 Ruthie Carlin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cynthia Stevenson filmy Cynthia Stevenson najlepsze filmy Cynthia Stevenson zdjęcia Cynthia Stevenson galeria Cynthia Stevenson biografia Cynthia Stevenson nominacje Cynthia Stevenson nagrody i wyróżnienia Cynthia Stevenson filmografia Cynthia Stevenson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.