Cynthia Kaszyńska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2009 Vasquez (polski dubbing)
8.4
Tropiciele zagadek
Busytown Mysteries (Hurray for Huckle!)
2007 (głos) (polski dubbing)
7.3 2006 Mei (polski dubbing)
6.3
Team Galaxy ? kosmiczne przygody galaktycznej drużyny
Far Out Adventures of Team Galaxy, The
2006 Księżniczka / p. Roscoff / Toby / Lewa Stopa (polski dubbing)
6.4
Czerwony traktorek
Little Red Tractor
2005 (polski dubbing)
4.4
Power Rangers Dino Grzmot
Power Rangers DinoThunder
2004 Nikki Valentina / Tori (polski dubbing)
4.8 2003 Matka Cama (polski dubbing)
6.5 2003 Kleo (polski dubbing)
6.1
Legenda Nezha
Legend of Nezha, The
2003 Siostra Białej Lisicy (polski dubbing)
3.7 2001 (polski dubbing)
4.2 2000 Cyganka (gościnnie)
7.6
Dzieciaki z klasy 402
Kids From Room 402, The
1999 Pani McCoy / Artur Kenneth Vanderwall (polski dubbing)
6.7
Shin-chan
Kureyon Shin-chan
1992 (polski dubbing)
7.4
Królewna Złoty Loczek
Lady Lovelylocks and the Pixietails
1987 Królewna Złoty Loczek (polski dubbing)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Grenda (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cynthia Kaszyńska filmy Cynthia Kaszyńska najlepsze filmy Cynthia Kaszyńska zdjęcia Cynthia Kaszyńska galeria Cynthia Kaszyńska biografia Cynthia Kaszyńska nominacje Cynthia Kaszyńska nagrody i wyróżnienia Cynthia Kaszyńska filmografia Cynthia Kaszyńska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.