Cynthia Cranz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Chi-Chi / Matka Bulmy (ang. głos) (ró
8.2
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hagane no Renkinjutsushi
2009 Paninya (ang. głos)
8.2 2009 Rika Aragami (ang. głos)
7.4 2008 Youko Todoroki (ang. głos)
8.1
Martwa księżniczka
Shikabane Hime: Aka
2008 Rika Aragami (ang. głos) (gościnnie)
7.9 2008 Chisato Hayase (ang. głos)
8.5 2007 Shelly (ang. głos)
7.5
Bracia czarnej krwi
Black Blood Brothers
2006 Sayuka (ang. głos)
8.3 2006 Noriko Morishita (ang. głos) (gościn
7.0 2006 Ku Fei / Matka Konoki (ang. głos)
7.9 2005 Matka Biki'ego / Ciocia Kai'a / Siostra Kisuke'ia / Saku (ang. głos)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Lillith Sahl (ang. głos)
8.0 2005 Beatrice (ang. głos) (gościnnie)
6.8
Aquarion
Sousei no Aquarion
2005 Pielęgniarka (ang. głos)
7.1
Magister Negi Magi
Mahou Sensei Negima
2005 Fei Ku (ang. głos)
7.8 2003 Ferro (ang. głos) (różne głosy)
8.4 2002 Reiko Hatsuyama (ang.) (głos)
7.8 2002 Marianne / Reporterka (ang. głos)
8.1 2001 Ciocia / Matka Kisy / Mii (ang. głos)
8.3 1999 Młody Zoro (ang. głos)
7.0 1996 Botan (ang.) (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Chi Chi (ang. głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Mitch (ang.) (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 ChiChi (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Brolly - Drugie Starcie
Dragon Ball Z 10: Kiken na futari! Sûpâ senshi wa nemurenai
1994 Baby Broly (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Chi Chi (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Chi Chi (ang. głos)
7.6 1992 Botan (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Super Android 13
Dragon Ball Z 7: Kyokugen battle!! San dai super saiyajin
1992 Chi-Chi (głos) (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 Chi-Chi (głos) (ang. głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Chi-Chi (ang.) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cynthia Cranz filmy Cynthia Cranz najlepsze filmy Cynthia Cranz zdjęcia Cynthia Cranz galeria Cynthia Cranz biografia Cynthia Cranz nominacje Cynthia Cranz nagrody i wyróżnienia Cynthia Cranz filmografia Cynthia Cranz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.