Cyndi Lauper
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 (gościnnie) (ona sama)
6.0 2009 (gościnnie) (ona sama)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 (gościnnie) (ona sama)
7.7
Kości
Bones
2005 Avalon Harmonia (gościnnie)
8.8 2004 (gościnnie) (ona sama)
8.5 2003 (gościnnie) (ona sama)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 (gościnnie) (ona sama)
8.8 1997 (gościnnie) (ona sama)
7.4
Pani Parker i krąg jej przyjaciół
Mrs. Parker and the Vicious Circle
1994 (gościnnie) (ona sama)
0.0 1992 (gościnnie) (ona sama)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cyndi Lauper filmy Cyndi Lauper najlepsze filmy Cyndi Lauper zdjęcia Cyndi Lauper galeria Cyndi Lauper biografia Cyndi Lauper nominacje Cyndi Lauper nagrody i wyróżnienia Cyndi Lauper filmografia Cyndi Lauper aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.