Csaba Lucas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Sergei, czeski koleś (gościnnie)
5.2 2009 Sergei, czeski koleś (gościnnie)
8.0 2009 Sergei, czeski koleś (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Sergei, czeski koleś (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Sergei, czeski koleś (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Csaba Lucas filmy Csaba Lucas najlepsze filmy Csaba Lucas zdjęcia Csaba Lucas galeria Csaba Lucas biografia Csaba Lucas nominacje Csaba Lucas nagrody i wyróżnienia Csaba Lucas filmografia Csaba Lucas aktor Csaba Lucas reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.