Crystal Allen
Data urodzenia: 1978-08-13
Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kelly (gościnnie)
0.0 2010 Kelly (gościnnie)
0.0 2007 Kelly (gościnnie)
7.5 2006 Kelly (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Tia (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Kelly (gościnnie)
7.8 2004 Kelly (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Kelly (gościnnie)
7.3 2001 Kelly (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Kelly (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Lisa (gościnnie)
6.5
Legionista
Legionnaire
1998 Kelly (gościnnie)
7.0 1995 Kelly (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Crystal Allen filmy Crystal Allen najlepsze filmy Crystal Allen zdjęcia Crystal Allen galeria Crystal Allen biografia Crystal Allen nominacje Crystal Allen nagrody i wyróżnienia Crystal Allen filmografia Crystal Allen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.