Cristine Rose
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bitsy Hannigan (gościnnie)
6.2 2011 Bitsy Hannigan (gościnnie)
6.9
Kobiety pragną bardziej
He's Just Not That Into You
2009 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Pauline (gościnnie)
10.0 2007 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Angela Petrelli, matka Petera i Nathana
4.1
Randka z o.o.
Lovespring International
2006 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Bitsy Hannigan (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Virginia Mosby (gościnnie)
7.8 2003 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Lenore (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Hannah (gościnnie)
8.1 2000 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Babcia Giles (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.0 1999 Bitsy Hannigan (gościnnie)
8.2 1998 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Bitsy Hannigan (gościnnie)
6.5 1997 Bitsy Hannigan (gościnnie)
4.0 1997 Bitsy Hannigan (gościnnie)
10.0 1997 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.5 1997 Bitsy Hannigan (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Bitsy Hannigan (gościnnie)
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
1997 Bitsy Hannigan (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Bitsy Hannigan (gościnnie)
8.1
Niegrzeczni Panowie
Men Behaving Badly
1996 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Bitsy Hannigan (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Bitsy Hannigan (gościnnie)
5.3 1996 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.6 1994 Bitsy Hannigan (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Bitsy Hannigan (gościnnie)
10.0 1992 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.2 1992 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.5 1991 Bitsy Hannigan (gościnnie)
5.8 1990 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.3 1990 Bitsy Hannigan (gościnnie)
6.8
Proces w Berlinie
Judgment in Berlin
1988 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.2 1988 Bitsy Hannigan (gościnnie)
5.4 1987 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.0 1986 Bitsy Hannigan (gościnnie)
6.3 1986 Bitsy Hannigan (gościnnie)
5.7 1986 Bitsy Hannigan (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.5 1985 Bitsy Hannigan (gościnnie)
9.0 1984 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.3 1984 Bitsy Hannigan (gościnnie)
8.6 1982 Bitsy Hannigan (gościnnie)
7.1 1982 Bitsy Hannigan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cristine Rose filmy Cristine Rose najlepsze filmy Cristine Rose zdjęcia Cristine Rose galeria Cristine Rose biografia Cristine Rose nominacje Cristine Rose nagrody i wyróżnienia Cristine Rose filmografia Cristine Rose aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.