Cristiana Capotondi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Flaminia Sbarbato
0.0 2010 Katia
7.6 2009 Cesarzowa Elisabeth
8.0 2004 Aurora Pironi
0.0 2001
0.0
Anioł stróż
Angelo il custode
2001
9.0 1999 Alessandra Diamanti
0.0 1998 Marisa Proietti

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cristiana Capotondi filmy Cristiana Capotondi najlepsze filmy Cristiana Capotondi zdjęcia Cristiana Capotondi galeria Cristiana Capotondi biografia Cristiana Capotondi nominacje Cristiana Capotondi nagrody i wyróżnienia Cristiana Capotondi filmografia Cristiana Capotondi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.