Cristián de la Fuente
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Sam Belmontes (gościnnie)
7.2 2011 Sam Belmontes (gościnnie)
7.9
Dzikie serce
Corazón Salvaje
2009 Sam Belmontes (gościnnie)
6.8 2008 Sam Belmontes (gościnnie)
7.9 2008 Sam Belmontes (gościnnie)
7.0 2007 Sam Belmontes (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Sam Belmontes (gościnnie)
8.5
Nasza klasa
Class, The
2006 Sam Belmontes (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Sam Belmontes (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Sam Belmontes (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Sam Belmontes (gościnnie)
8.0
Marzenia nic nie kosztują
Soñar no cuesta nada
2005 Sam Belmontes (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Sam Belmontes (gościnnie)
6.1 2002 Sam Belmontes (gościnnie)
7.3 2002 Sam Belmontes (gościnnie)
7.3 2001 Sam Belmontes (gościnnie)
7.6
Królowa miecza
Queen of Swords
2000 Sam Belmontes (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Sam Belmontes (gościnnie)
0.0 1998 Sam Belmontes (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Sam Belmontes (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Sam Belmontes (gościnnie)
8.0 1996 Sam Belmontes (gościnnie)
9.2 1995 Sam Belmontes (gościnnie)
8.3 1992 Sam Belmontes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cristián de la Fuente filmy Cristián de la Fuente najlepsze filmy Cristián de la Fuente zdjęcia Cristián de la Fuente galeria Cristián de la Fuente biografia Cristián de la Fuente nominacje Cristián de la Fuente nagrody i wyróżnienia Cristián de la Fuente filmografia Cristián de la Fuente aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.