Cress Williams
Data urodzenia: 1968-07-27
Miejsce urodzenia: Heidelberg, RFN (obecnie Niemcy)
Stan cywilny: żona Simbi Khali (od 14.10.2000)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Lavon Hayes
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Wyatt
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Tucker Jones (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Adwokat szpitala (gościnnie)
7.8 2003 Adwokat szpitala (gościnnie)
5.5 2002 Adwokat szpitala (gościnnie)
8.0 2001 Adwokat szpitala (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Adwokat szpitala (gościnnie)
6.5
Ten pierwszy raz
Never Been Kissed
1999 Adwokat szpitala (gościnnie)
6.7 1999 Adwokat szpitala (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Adwokat szpitala (gościnnie)
7.0 1999 Adwokat szpitala (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Adwokat szpitala (gościnnie)
7.7
W sieci zła
Fallen
1998 Adwokat szpitala (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Adwokat szpitala (gościnnie)
8.2 1998 Adwokat szpitala (gościnnie)
6.9 1998 Adwokat szpitala (gościnnie)
10.0 1997 Adwokat szpitala (gościnnie)
0.0 1995 Adwokat szpitala (gościnnie)
5.5 1995 Adwokat szpitala (gościnnie)
7.0 1995 Adwokat szpitala (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Adwokat szpitala (gościnnie)
7.0 1993 Adwokat szpitala (gościnnie)
7.6 1993 Adwokat szpitala (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Adwokat szpitala (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Adwokat szpitala (gościnnie)
7.3 1990 Adwokat szpitala (gościnnie)
0.0

0 Adwokat szpitala (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cress Williams filmy Cress Williams najlepsze filmy Cress Williams zdjęcia Cress Williams galeria Cress Williams biografia Cress Williams nominacje Cress Williams nagrody i wyróżnienia Cress Williams filmografia Cress Williams aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.