Cree Summer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Madame Xanadu / Mary West / Tula (głos)
8.3 2008 Marie (głos)
6.4 2008 Blackarachnia (głos)
7.9 2005 Penny / Mała dziewczynka / Matka (głos)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Fern / Matka Fern / Matka Misty / Jon (głos)
5.5 2005 Pani Tusk (głos)
8.5 2005 Fan R. Kelly (głos) (gościnnie)
4.0
Maggie Brzęczymucha
Buzz on Maggie, The
2005 Rayna (głos)
7.4
Przerysowani
Drawn Together
2004 Foxxy Love / Strawberry Sweetcake / Ni-Pul / Superniania / Dziewczyna Xandira / Kapitan She-Ro / Dzi
0.0 2003 (ona sama)
7.4
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
Star Wars: Clone Wars
2003 Luminara Unduli (2004) (głos)
7.0 2003 Profesor Williams (głos) (gościnnie)
9.0 2003 Susie Carmichael (głos)
5.9
Kryptonim: Klan Na Drzewie
Codename: Kids Next Door
2002 Numer 5 (głos)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Wiedźma (głos)
7.5 2001 Mo / Inne głosy (głos)
6.4
Clifford – wielki czerwony pies
Clifford the Big Red Dog
2000 Cleo (głos)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Miranda Killgallen (głos)
7.0
Weekendowcy
Weekenders, The
2000 mama Carvera (głos)
8.0 2000 (różne głosy)
7.4 1999 Max Gibson, przyjaciółka Terry'ego (głos)
6.8
Sabrina w animowanym serialu
Sabrina the Animated Series
1999 Chloe (głos)
7.4 1998 Elmyra Duff (głos)
7.0 1998 Aka Pella (głos)
7.6 1997 Amy Elephant / Szczeniaczek /Salvador (gościnnie)
7.3
101 Dalmatyńczyków
101 Dalmatians: The Series
1997 Księżniczka/Dodatkowe głosy (głos)
6.4 1997 Tessa James / Vanessa James (głos)
7.7 1997 Nefer-Tina (głos)
6.8 1996 She-Hulk / Jennifer Walters (II) (1997) (głos)
7.2 1996 Louie (głos)
7.8 1996 Hiena (głos) (gościnnie)
9.2 1996 Geeker (głos)
7.6 1995 Jill (głos)
5.1 1995 Księżniczka Kitana (głos)
4.5 1995 różne głosy (różne głosy)
8.1 1994 Hyena (głos)
10.0 1994 Reese Daulkins
3.2 1993 Spencer (1994) (głos)
7.7 1993 Smok Dulcy (głos)
7.0 1993 Summer (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Elmyra (głos) (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Susan 'Susie' Carmichael (1992-2004) (głos)
6.4
Piotruś Pan i Piraci
Peter Pan and the Pirates
1990 Tigerlilly
7.9 1990 Dodatkowe głosy (głos)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Dr Georgina Carbor / Karen Apollo (głos)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Elmirka Duff/Mary Melody (głos)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Lisa Adams (gościnnie)
8.0
Kalifornijskie rodzynki
California Raisins
1989 Shirelle (głos)
8.4 1988 Chilly Cooper (głos)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Winifred 'Freddie' Brooks (1988-1993)
6.5
Inspektor Gadżet
Inspector Gadget
1983 Penny (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cree Summer filmy Cree Summer najlepsze filmy Cree Summer zdjęcia Cree Summer galeria Cree Summer biografia Cree Summer nominacje Cree Summer nagrody i wyróżnienia Cree Summer filmografia Cree Summer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.