Crane Whitley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.5 1951 (gościnnie)
10.0 1950 Kessler (1951) (gościnnie)
9.5 1945 szofer(niewymieniony w czołówce)
7.9
Mieć i nie mieć
To Have and Have Not
1944 Gaulista(niewymieniony w czołówce)
6.0 1944 Dirk

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Crane Whitley filmy Crane Whitley najlepsze filmy Crane Whitley zdjęcia Crane Whitley galeria Crane Whitley biografia Crane Whitley nominacje Crane Whitley nagrody i wyróżnienia Crane Whitley filmografia Crane Whitley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.