Craig Walker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2011 Roadie (gościnnie)
0.0 2011 Roadie (gościnnie)
6.7
Wszystko, co dobre
All Good Things
2010 Roadie (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Roadie (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Roadie (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Roadie (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Roadie (gościnnie)
7.6 1993 Roadie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Craig Walker filmy Craig Walker najlepsze filmy Craig Walker zdjęcia Craig Walker galeria Craig Walker biografia Craig Walker nominacje Craig Walker nagrody i wyróżnienia Craig Walker filmografia Craig Walker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.