Craig Richard Nelson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1995 Vaskański arbiter (gościnnie)
7.2
Eksplozja
Blown Away
1994 Przewodnik w Bostonie(niewymieniony w czołówce)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Thatcher (1994) (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Björn (gościnnie)
7.5 1990 Hastings (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Andre (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Licytator (gościnnie)
7.6 1989 Adwokat (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Jack Fenner (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Reżyser (gościnnie)
6.8 1988 Kelner (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Inspektor Krag (gościnnie)
5.7 1986 Donald Kelly (gościnnie) (niewymieni
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Craig Thurber(1986) (gościnnie)
9.0 1984 Pan Binnit (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Gordon (gościnnie)
6.6
Moja ochrona
My Bodyguard
1980 Griffith
6.8
Dzień weselny
Wedding, A
1978 Kapitan Roots
7.6
Trzy kobiety
3 Women
1977 Dr Maas
10.0 1976 Ron Michaels (gościnnie)
7.0 1975 Agent ubezpieczeniowy (gościnnie)
7.8 1972 Mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Craig Richard Nelson filmy Craig Richard Nelson najlepsze filmy Craig Richard Nelson zdjęcia Craig Richard Nelson galeria Craig Richard Nelson biografia Craig Richard Nelson nominacje Craig Richard Nelson nagrody i wyróżnienia Craig Richard Nelson filmografia Craig Richard Nelson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.