Craig Kelly
Data urodzenia: 1970-10-31
Miejsce urodzenia: Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Harold Bride
5.8 2009 Harold Bride
6.0
Wypadek
Collision
2009 Harold Bride
1.0 2005 Harold Bride
7.8 1999 Harold Bride
8.0 1999 Harold Bride
7.5 1997 Harold Bride
8.9
Kiedy nadejdzie sobota
When Saturday Comes
1996 Harold Bride
5.8
Amerykański łowca
Young Americans, The
1993 Harold Bride
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Harold Bride
6.9
Kobieta samotna
Lonely Lady, The
1983 Harold Bride
7.8
Siła magnum
Magnum Force
1973 Harold Bride
7.8
Brudny Harry
Dirty Harry
1971 Harold Bride
6.6 1947 Harold Bride

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Craig Kelly filmy Craig Kelly najlepsze filmy Craig Kelly zdjęcia Craig Kelly galeria Craig Kelly biografia Craig Kelly nominacje Craig Kelly nagrody i wyróżnienia Craig Kelly filmografia Craig Kelly aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.