Craig Gellis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Fryzjer (gościnnie)
7.7 2009 Earl Moreland (gościnnie)
5.9
Rita daje czadu
Rita Rocks
2008 Fryzjer (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Fryzjer (gościnnie)
7.5 2005 Fryzjer (gościnnie)
7.6 2004 Fryzjer (gościnnie)
6.8
Reno 911!
Reno 911
2003 Fryzjer (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Fryzjer (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Fryzjer (gościnnie)
7.8 2002 Fryzjer (gościnnie)
7.3 2002 Fryzjer (gościnnie)
7.7 2001 Fryzjer (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Fryzjer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Craig Gellis filmy Craig Gellis najlepsze filmy Craig Gellis zdjęcia Craig Gellis galeria Craig Gellis biografia Craig Gellis nominacje Craig Gellis nagrody i wyróżnienia Craig Gellis filmografia Craig Gellis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.