Courtney Gains
Data urodzenia: 1965-08-22
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Stan Gerber (gościnnie)
0.0 2011 Stan Gerber (gościnnie)
0.0 2011 Stan Gerber (gościnnie)
10.0 2010 Stan Gerber (gościnnie)
10.0 2010 Stan Gerber (gościnnie)
6.6 2010 Stan Gerber (gościnnie)
0.0 2010 Stan Gerber (gościnnie)
5.7 2009 Stan Gerber (gościnnie)
0.0 2009 Stan Gerber (gościnnie)
0.0 2009 Stan Gerber (gościnnie)
7.1 2006 Stan Gerber (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Stan Gerber (gościnnie)
7.5 2002 Mężczyzna z sześcioma palcami u ręki (gościnnie)
7.8 2002 Stan Gerber (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Stan Gerber (gościnnie)
7.6 2001 Stan Gerber (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Stan Gerber (gościnnie)
4.3
Kodeks zbrodni
No Code of Conduct
1998 Stan Gerber (gościnnie)
6.1
Cień wątpliwości
Shadow of Doubt
1998 Stan Gerber (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Stan Gerber (gościnnie)
7.4 1997 Stan Gerber (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Stan Gerber (gościnnie)
7.0 1995 Stan Gerber (gościnnie)
10.0 1993 Stan Gerber (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Stan Gerber (gościnnie)
10.0 1991 Stan Gerber (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Stan Gerber (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Stan Gerber (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Stan Gerber (gościnnie)
6.0 1988 Stan Gerber (gościnnie)
8.0 1987 Stan Gerber (gościnnie)
5.5 1986 Stan Gerber (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Courtney Gains filmy Courtney Gains najlepsze filmy Courtney Gains zdjęcia Courtney Gains galeria Courtney Gains biografia Courtney Gains nominacje Courtney Gains nagrody i wyróżnienia Courtney Gains filmografia Courtney Gains aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.