Costas Mandylor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Franciszkanin (gościnnie)
0.0 2012 Franciszkanin (gościnnie)
0.0
513
2011 Franciszkanin (gościnnie)
0.0 2011 Franciszkanin (gościnnie)
8.0 2010 Franciszkanin (gościnnie)
0.0 2010 Franciszkanin (gościnnie)
2.1 2010 Franciszkanin (gościnnie)
5.7
Piła 3D
Saw 3D
2010 Franciszkanin (gościnnie)
0.0 2010 Franciszkanin (gościnnie)
8.7 2007 Franciszkanin (gościnnie)
7.8 2002 Franciszkanin (gościnnie)
7.1
Obietnica
Pledge, The
2001 Franciszkanin (gościnnie)
3.7
Tragiczny rejs
Intrepid
2000 Franciszkanin (gościnnie)
6.8
Zawód: szpieg
Secret Agent Man
2000 Franciszkanin (gościnnie)
7.3 2000 Franciszkanin (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Franciszkanin (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Franciszkanin (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Franciszkanin (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Franciszkanin (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Franciszkanin (gościnnie)
5.8
Zabójcza perfekcja
Virtuosity
1995 Franciszkanin (gościnnie)
6.4
Wschodząca Wenus
Venus Rising
1995 Franciszkanin (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Franciszkanin (gościnnie)
6.0 1993 Franciszkanin (gościnnie)
7.2 1992 Franciszkanin (gościnnie)
7.2
Gangsterzy
Mobsters
1991 Franciszkanin (gościnnie)
7.7
Triumf ducha
Triumph of the Spirit
1989 Franciszkanin (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Franciszkanin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Costas Mandylor filmy Costas Mandylor najlepsze filmy Costas Mandylor zdjęcia Costas Mandylor galeria Costas Mandylor biografia Costas Mandylor nominacje Costas Mandylor nagrody i wyróżnienia Costas Mandylor filmografia Costas Mandylor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.