Corrado Gaipa
Data urodzenia: 1924-03-13
Miejsce urodzenia: 1989-09-21
Stan cywilny: Palermo, Włochy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 1982
4.0 1973
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Don Tommasino
0.0 1972 Mauro D'Amico, alias Günther Rosenthal
7.0 1970 Badolati
7.0
Piękny listopad
Bellissimo novembre, Un
1969 Wuj Alfio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Corrado Gaipa filmy Corrado Gaipa najlepsze filmy Corrado Gaipa zdjęcia Corrado Gaipa galeria Corrado Gaipa biografia Corrado Gaipa nominacje Corrado Gaipa nagrody i wyróżnienia Corrado Gaipa filmografia Corrado Gaipa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.