Corinne Wahl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 1989 Carla Rosen (gościnnie)
7.7 1989 Prostytutka (gościnnie)
4.7
Ameryka
America
1986 Kandydat sportowy
1.0 1984 Debiutantka
9.0 1984 Zmysłowa kobieta (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Corinne Wahl filmy Corinne Wahl najlepsze filmy Corinne Wahl zdjęcia Corinne Wahl galeria Corinne Wahl biografia Corinne Wahl nominacje Corinne Wahl nagrody i wyróżnienia Corinne Wahl filmografia Corinne Wahl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.