Corin Nemec
Data urodzenia: 1971-11-05
Miejsce urodzenia: Little Rock, Arkansas, USA
Stan cywilny: żona Jami (od 05.2002, rozwód), 2 dzieci: Sadie i Lucas

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Christian Campbell (gościnnie)
10.0 2010 Christian Campbell (gościnnie)
0.0 2010 Christian Campbell (gościnnie)
0.0 2010 Christian Campbell (gościnnie)
0.0 2010 Christian Campbell (gościnnie)
6.0 2009 Christian Campbell (gościnnie)
0.0 2009 Christian Campbell (gościnnie)
7.6 2009 Christian Campbell (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Christian Campbell (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Mężczyzna w masce / Paul Eastman (gościnnie)
7.3 2004 Todd Camden (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Christian Campbell (gościnnie)
7.3 2002 Carl Reston (gościnnie)
7.2 2001 Jude Royce (gościnnie)
5.5
Lekarze z Los Angeles
L.A. Doctors
1998 Christian Campbell (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Christian Campbell (gościnnie)
5.7 1996 Christian Campbell (gościnnie)
8.3
Wewnętrzna wojna
War at Home, The
1996 Christian Campbell (gościnnie)
6.1
Operacja Słoń
Operation Dumbo Drop
1995 Christian Campbell (gościnnie)
6.5
Strefa zrzutu
Drop Zone
1994 Christian Campbell (gościnnie)
5.9
Siły życia
Lifeforce Experiment, The
1994 Christian Campbell (gościnnie)
7.5
Bastion
Stand, The
1994 Christian Campbell (gościnnie)
7.6 1993 Christian Campbell (gościnnie)
7.3 1990 Christian Campbell (gościnnie)
7.1
Syn wyspy
Island Son
1989 Christian Campbell (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Christian Campbell (gościnnie)
7.3 1984 Christian Campbell (gościnnie)
6.4 1983 Christian Campbell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Corin Nemec filmy Corin Nemec najlepsze filmy Corin Nemec zdjęcia Corin Nemec galeria Corin Nemec biografia Corin Nemec nominacje Corin Nemec nagrody i wyróżnienia Corin Nemec filmografia Corin Nemec aktor Corin Nemec reżyser Corin Nemec scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.