Constanze Engelbrecht
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1996 Sylvia Brant
5.0 1996 Elvira Plummer (gościnnie)
0.0 1992 Dr Claudia Hornung
7.6
Od Apeninów do Andów
Dagli Appennini alle Ande
1990
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1988 Marianne Ebert (gościnnie)
6.0 1988 Doris (gościnnie)
0.0 1984 Agathe Delamalle
0.0 1983 Brigitte Sanders
9.5 1982 Theresa von Trattner
8.1
Białe, niebieskie, czerwone
Blanc, bleu, rouge
1981 Anne
5.0 1981 Evelyn Kallway (gościnnie)
0.0 1979 Gabrielle d'Estrées
7.0 1978 Pani Tschernik (gościnnie)
7.8 1977 (1977) (gościnnie)
6.2 1974 Anette Schilling / Irene Solm (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Constanze Engelbrecht filmy Constanze Engelbrecht najlepsze filmy Constanze Engelbrecht zdjęcia Constanze Engelbrecht galeria Constanze Engelbrecht biografia Constanze Engelbrecht nominacje Constanze Engelbrecht nagrody i wyróżnienia Constanze Engelbrecht filmografia Constanze Engelbrecht aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.