Conrad Roberts
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Pierwotny afrykański mężczyzna (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Pierwotny afrykański mężczyzna (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Pierwotny afrykański mężczyzna (gościnnie)
7.3
Million Dollar Hotel
Million Dollar Hotel, The
2000 Pierwotny afrykański mężczyzna (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ksiądz Paolo (gościnnie)
7.1
Maska Zorro
Mask of Zorro, The
1998 Pierwotny afrykański mężczyzna (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Pierwotny afrykański mężczyzna (gościnnie)
6.7
Zielona karta
Green Card
1990 Pierwotny afrykański mężczyzna (gościnnie)
7.3
Wybrzeże Moskitów
Mosquito Coast, The
1986 Pierwotny afrykański mężczyzna (gościnnie)
7.8 1963 Pierwotny afrykański mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Conrad Roberts filmy Conrad Roberts najlepsze filmy Conrad Roberts zdjęcia Conrad Roberts galeria Conrad Roberts biografia Conrad Roberts nominacje Conrad Roberts nagrody i wyróżnienia Conrad Roberts filmografia Conrad Roberts aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.