Conrad Nagel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1961 Pan Schutz (gościnnie)
7.3
Doktor Kildare
Dr. Kildare
1961 (gościnnie)
8.5 1961 (gościnnie)
8.0 1960 Walker Wylie (gościnnie)
6.6 1960 Dr Claridge (gościnnie)
7.8 1959 Julius Rutherford-Shank (gościnnie)
10.0 1958 Harry Varden (gościnnie)
8.5 1958 Dennison (gościnnie)
7.4 1955 Major Emerson Owen (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
5.8 1954 Pan Diamond (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)
9.0 1950 (gościnnie)
5.0 1950 (gościnnie)
6.0 1948 (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Conrad Nagel filmy Conrad Nagel najlepsze filmy Conrad Nagel zdjęcia Conrad Nagel galeria Conrad Nagel biografia Conrad Nagel nominacje Conrad Nagel nagrody i wyróżnienia Conrad Nagel filmografia Conrad Nagel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.