Connor Trinneer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Zastępca Woolgar (gościnnie)
8.3 2011 Preston Reed (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Nick McCullers (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Zastępca Woolgar (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Zastępca Woolgar (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Zastępca Woolgar (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Zastępca Woolgar (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Zastępca Woolgar (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Zastępca Woolgar (gościnnie)
7.3 2001 Zastępca Woolgar (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Zastępca Woolgar (gościnnie)
6.8 2000 Zastępca Woolgar (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Zastępca Woolgar (gościnnie)
7.7 1995 Zastępca Woolgar (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Zastępca Woolgar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Connor Trinneer filmy Connor Trinneer najlepsze filmy Connor Trinneer zdjęcia Connor Trinneer galeria Connor Trinneer biografia Connor Trinneer nominacje Connor Trinneer nagrody i wyróżnienia Connor Trinneer filmografia Connor Trinneer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.