Connor Paolo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Declan Porter
4.4 2010 Eric van der Woodsen
6.2 2010 Eric van der Woodsen
10.0 2009 Eric van der Woodsen
6.4
Zwycięski sezon
Winning Season, The
2009 Eric van der Woodsen
6.5 2009 Eric van der Woodsen
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Eric van der Woodsen
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Eric van der Woodsen

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Connor Paolo filmy Connor Paolo najlepsze filmy Connor Paolo zdjęcia Connor Paolo galeria Connor Paolo biografia Connor Paolo nominacje Connor Paolo nagrody i wyróżnienia Connor Paolo filmografia Connor Paolo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.