Connie Needham
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1994 Kelnerka (gościnnie)
5.7 1986 Denise Franklin (gościnnie)
7.9 1982 Nauczycielka baletu Jill (gościnnie)
8.3 1982 Kathy Murphy (gościnnie)
7.7 1977 Elizabeth Bradford

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Connie Needham filmy Connie Needham najlepsze filmy Connie Needham zdjęcia Connie Needham galeria Connie Needham biografia Connie Needham nominacje Connie Needham nagrody i wyróżnienia Connie Needham filmografia Connie Needham aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.