Connie Cooper
Biografia:
Connie otrzymała stopień BS (Mowa) i MA (Sztuki Teatru ) na Northwestern University w Evanston, w stanie Illinois. W latach 1972 - 1987 pracowała nieustannie na scenie w Chicago, w stanie Illinois i Houston, w stanie Teksas. Jej pierwszym filmem miał być dramat "Pole marzeń" / (Field of Dreams) [1989] z Kevinem Costnerem i Amy Madigan, jednak reżyser Phil Alden Robinson zredukował sceny z jej udziałem. Podczas jej kwitnącej kariery na scenie dostrzeżono głos mezzo soprano - alto, zagrała Fannie Brice w musicalu "Funny Girl" w Austin, w Teksasie. Wystąpiła w podwójnej roli Marty i Joanne (2003) w inscenizacji, której pierwowzór miał miejsce na scenie w Houston w "Best Little Whorehouse in Texas" w roku 1979. Jest specjalistką w prowadzeniu dzieci przed kamerą filmową.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Katie
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Karen Sheppard (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Suzanne Reynolds (gościnnie)
6.8
Czułe słówka: Ciąg dalszy
Evening Star, The
1996 Asystent na castingu
2.8
W matni uczuć
Carried Away
1996 Charlotte
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Żona Boba
7.7
W matni
Rush
1991 Sędzia

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Connie Cooper filmy Connie Cooper najlepsze filmy Connie Cooper zdjęcia Connie Cooper galeria Connie Cooper biografia Connie Cooper nominacje Connie Cooper nagrody i wyróżnienia Connie Cooper filmografia Connie Cooper aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.