Conchata Ferrell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2012 Mama Boba (głos)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Berta
5.5 2002 Sędzia (gościnnie)
6.0 2001 Sędzia (gościnnie)
8.8 2001 Sędzia (gościnnie)
6.8
Zbrodnia i kara na przedmieściu
Crime and Punishment in Suburbia
2000 Sędzia (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Sędzia (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Sędzia (gościnnie)
9.5 1999 Sędzia (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Sędzia (gościnnie)
6.9 1998 Sędzia (gościnnie)
7.3
Dotyk
Touch
1997 Sędzia (gościnnie)
7.6 1997 Sędzia (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Sędzia (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Sędzia (gościnnie)
6.8 1996 Sędzia (gościnnie)
5.8 1996 Sędzia (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Sędzia (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Sędzia (gościnnie)
8.3
Zdobywcy
Buccaneers, The
1995 Sędzia (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Sędzia (gościnnie)
7.0 1995 Sędzia (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Sędzia (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Sędzia (gościnnie)
7.9 1993 Sędzia (gościnnie)
7.5
Prawdziwy romans
True Romance
1993 Sędzia (gościnnie)
6.9 1993 Sędzia (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Sędzia (gościnnie)
8.0
Edward Nożycoręki
Edward Scissorhands
1990 Sędzia (gościnnie)
6.3 1988 Sędzia (gościnnie)
7.0 1987 Sędzia (gościnnie)
6.0
Tam, gdzie rzeka jest czarna
Where the River Runs Black
1986 Sędzia (gościnnie)
6.3 1986 Sędzia (gościnnie)
5.7 1986 Sędzia (gościnnie)
6.8
E/R
1984 Sędzia (gościnnie)
9.0 1984 Sędzia (gościnnie)
7.3 1984 Sędzia (gościnnie)
10.0 1983 Sędzia (gościnnie)
9.3 1982 Sędzia (gościnnie)
7.1 1982 Sędzia (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Sędzia (gościnnie)
10.0 1981 Sędzia (gościnnie)
7.0 1979 Sędzia (gościnnie)
6.8 1977 Sędzia (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Sędzia (gościnnie)
4.0 1976 Sędzia (gościnnie)
7.1 1976 Sędzia (gościnnie)
0.0 1975 Sędzia (gościnnie)
7.6 1974 Sędzia (gościnnie)
6.8 1974 Sędzia (gościnnie)
7.8 1972 Sędzia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Conchata Ferrell filmy Conchata Ferrell najlepsze filmy Conchata Ferrell zdjęcia Conchata Ferrell galeria Conchata Ferrell biografia Conchata Ferrell nominacje Conchata Ferrell nagrody i wyróżnienia Conchata Ferrell filmografia Conchata Ferrell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.