Colin Cunningham
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
6.5 2011 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
6.8 2010 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
5.5 2010 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
0.0 2009 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
6.4
Uderzenie
Impact
2008 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
8.4 2008 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.9
Cyrograf
Collector, The
2004 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
8.0 2002 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.3 2002 Ross Kaye (gościnnie)
7.0
Niesamowita częstotliwość
Strange Frequency
2001 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.2 2001 Nicky (gościnnie)
5.0 2000 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.3 2000 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.0 1998 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
6.8 1996 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
0.0 1971 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
0.0 1971 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)
6.7 1971 Porucznik Terry Wilmer / Dr Stroman / Escalante (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Colin Cunningham filmy Colin Cunningham najlepsze filmy Colin Cunningham zdjęcia Colin Cunningham galeria Colin Cunningham biografia Colin Cunningham nominacje Colin Cunningham nagrody i wyróżnienia Colin Cunningham filmografia Colin Cunningham aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.