Colby French
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Frank (gościnnie)
6.0 2009 Frank (gościnnie)
7.7 2009 Detektyw (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Frank (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Hank (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Frank (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Frank (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Greg Braley (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Frank (gościnnie)
7.5 2005 Frank (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Wujek Doug (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Gliniarz (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Frank (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Frank (gościnnie)
7.8 2003 Frank (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Frank (gościnnie)
7.3 2002 Gary Logan (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Frank (gościnnie)
7.3 2001 Frank (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Oficer Davis (gościnnie)
9.5 1999 Frank (gościnnie)
7.6 1999 Frank (gościnnie)
6.0
Zatoka Marlina
Hyperion Bay
1998 Frank (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Frank (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Frank (gościnnie)
5.2 1996 Frank (gościnnie)
7.0 1996 Frank (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Frank (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Zastępca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Colby French filmy Colby French najlepsze filmy Colby French zdjęcia Colby French galeria Colby French biografia Colby French nominacje Colby French nagrody i wyróżnienia Colby French filmografia Colby French aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.