Cody Christian
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Krzyczący chłopak (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Mike Montgomery
6.3
Surogaci
Surrogates
2009 Krzyczący chłopak (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Krzyczący chłopak (gościnnie)
5.9
Teraz ty!
Back to You
2007 Krzyczący chłopak (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Brad Walker (gościnnie)
0.0

0 Krzyczący chłopak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cody Christian filmy Cody Christian najlepsze filmy Cody Christian zdjęcia Cody Christian galeria Cody Christian biografia Cody Christian nominacje Cody Christian nagrody i wyróżnienia Cody Christian filmografia Cody Christian aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.