Clyde Kusatsu
Data urodzenia: 1948-09-13
Miejsce urodzenia: Honolulu, Hawaje, USA
Stan cywilny: żona Gayle, 2 synów: Kevin, Andrew

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Sędzia (gościnnie)
7.6
Jess i chłopaki
New Girl
2011 Sędzia (gościnnie)
6.4 2010 Judge Rienzo (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Generał Shindżin (głos) (gościnnie)
7.8 2007 Morimoto (gościnnie)
8.3 2006 Judge Rienzo (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Judge Rienzo (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Judge Rienzo (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Judge Rienzo (gościnnie)
7.5 2002 Judge Rienzo (gościnnie)
7.9 2002 Judge Rienzo (gościnnie)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Judge Rienzo (gościnnie)
5.2 2001 Judge Rienzo (gościnnie)
9.0 2001 Judge Rienzo (gościnnie)
7.3 2001 Judge Rienzo (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Judge Rienzo (gościnnie)
7.4 1999 Judge Rienzo (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Judge Rienzo (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Judge Rienzo (gościnnie)
7.0 1999 Judge Rienzo (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Judge Rienzo (gościnnie)
6.8
System
Net, The
1998 Judge Rienzo (gościnnie)
8.2 1998 Judge Rienzo (gościnnie)
7.8 1998 Judge Rienzo (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Judge Rienzo (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Judge Rienzo (gościnnie)
7.3
Rajska droga
Paradise Road
1997 Judge Rienzo (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Judge Rienzo (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Judge Rienzo (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Judge Rienzo (gościnnie)
10.0 1997 Judge Rienzo (gościnnie)
7.3
Prawdziwe przygody Jonny'ego Questa
Real Adventures of Jonny Quest, The
1996 Judge Rienzo (gościnnie)
5.8
Superpies
Top Dog
1995 Judge Rienzo (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Judge Rienzo (gościnnie)
6.4 1995 Judge Rienzo (gościnnie)
8.0 1995 Judge Rienzo (gościnnie)
7.0 1995 Judge Rienzo (gościnnie)
7.7
Gdzie się podziała Carmen Sandiego?
Where on Earth Is Carmen Sandiego?
1994 Judge Rienzo (gościnnie)
10.0 1994 Judge Rienzo (gościnnie)
7.6 1994 Judge Rienzo (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Judge Rienzo (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Judge Rienzo (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Judge Rienzo (gościnnie)
6.0 1993 Judge Rienzo (gościnnie)
7.4
Na linii ognia
In the Line of Fire
1993 Judge Rienzo (gościnnie)
6.8 1993 Judge Rienzo (gościnnie)
7.8
Smok: historia Bruce'a Lee
Dragon: The Bruce Lee Story
1993 Judge Rienzo (gościnnie)
2.5 1993 Judge Rienzo (gościnnie)
10.0 1993 Judge Rienzo (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Judge Rienzo (gościnnie)
5.8 1992 Judge Rienzo (gościnnie)
7.5 1991 Judge Rienzo (gościnnie)
7.0
Ptaszek na uwięzi
Bird on a Wire
1990 Judge Rienzo (gościnnie)
7.3 1990 Judge Rienzo (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Judge Rienzo (gościnnie)
6.6
Turner i Hooch
Turner & Hooch
1989 Judge Rienzo (gościnnie)
7.1
Syn wyspy
Island Son
1989 Judge Rienzo (gościnnie)
8.2 1989 Judge Rienzo (gościnnie)
7.8 1987 Judge Rienzo (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Judge Rienzo (gościnnie)
5.1
Niespodzianka z Szanghaju
Shanghai Surprise
1986 Judge Rienzo (gościnnie)
8.0 1986 Judge Rienzo (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Judge Rienzo (gościnnie)
5.7 1986 Judge Rienzo (gościnnie)
9.0 1985 Judge Rienzo (gościnnie)
7.5 1985 Judge Rienzo (gościnnie)
6.4 1984 Judge Rienzo (gościnnie)
7.0 1984 Judge Rienzo (gościnnie)
7.6 1984 Judge Rienzo (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Judge Rienzo (gościnnie)
7.3 1984 Judge Rienzo (gościnnie)
6.4 1983 Judge Rienzo (gościnnie)
6.8
Wyzwanie
Challenge, The
1982 Judge Rienzo (gościnnie)
10.0 1982 Judge Rienzo (gościnnie)
6.2 1982 Judge Rienzo (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Judge Rienzo (gościnnie)
8.0 1981 Judge Rienzo (gościnnie)
8.2 1981 Judge Rienzo (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Judge Rienzo (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Judge Rienzo (gościnnie)
8.5 1979 Judge Rienzo (gościnnie)
6.6 1979 Judge Rienzo (gościnnie)
6.2 1979 Judge Rienzo (gościnnie)
7.4 1978 Judge Rienzo (gościnnie)
7.0 1977 Judge Rienzo (gościnnie)
6.8 1977 Judge Rienzo (gościnnie)
10.0 1976 Judge Rienzo (gościnnie)
7.8 1976 Judge Rienzo (gościnnie)
7.1 1976 Judge Rienzo (gościnnie)
10.0 1975 Judge Rienzo (gościnnie)
6.8 1974 Judge Rienzo (gościnnie)
6.8 1972 Judge Rienzo (gościnnie)
7.9 1972 Judge Rienzo (gościnnie)
4.7 1971 Judge Rienzo (gościnnie)
7.2 1967 Judge Rienzo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clyde Kusatsu filmy Clyde Kusatsu najlepsze filmy Clyde Kusatsu zdjęcia Clyde Kusatsu galeria Clyde Kusatsu biografia Clyde Kusatsu nominacje Clyde Kusatsu nagrody i wyróżnienia Clyde Kusatsu filmografia Clyde Kusatsu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.