Clyde Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011
0.0 2009 Frantz
8.1 1996 Mężczyzna #2 (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Cabbie (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Nastolatek (gościnnie)
6.8
Książę w Nowym Jorku
Coming to America
1988 Mężczyzna "Soul Glo"
6.8 1983 Członek gangu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clyde Jones filmy Clyde Jones najlepsze filmy Clyde Jones zdjęcia Clyde Jones galeria Clyde Jones biografia Clyde Jones nominacje Clyde Jones nagrody i wyróżnienia Clyde Jones filmografia Clyde Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.