Clive Russell
Data urodzenia: 1945-12-07
Miejsce urodzenia: Reeth, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Lord Bayard (gościnnie)
8.0
Sherlock Holmes: Gra cieni
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2011 Lord Bayard (gościnnie)
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Ser Brynden "Blackfish" Tully (gościnnie)
8.3 2010 Lord Bayard (gościnnie)
6.0
Wilkołak
Wolfman, The
2010 Lord Bayard (gościnnie)
0.0 2010 Lord Bayard (gościnnie)
7.0
Nałożnica diabła
Devil's Whore, The
2008 Lord Bayard (gościnnie)
7.5 2008 Lord Bayard (gościnnie)
7.7
Sekretny dziennik call girl
Secret Diary of a Call Girl
2007 Lord Bayard (gościnnie)
0.0 2005 Lord Bayard (gościnnie)
8.1 2004 Lord Bayard (gościnnie)
7.3
W stronę gór
Rockface
2002 Lord Bayard (gościnnie)
8.0 2002 Lord Bayard (gościnnie)
0.0 2001 Lord Bayard (gościnnie)
8.7 2001 Lord Bayard (gościnnie)
8.8 2000 Lord Bayard (gościnnie)
0.0 2000 Lord Bayard (gościnnie)
8.0
Pan na dolinie
Monarch of the Glen
2000 Lord Bayard (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Lord Bayard (gościnnie)
7.2
Trzynasty wojownik
13th Warrior, The
1999 Lord Bayard (gościnnie)
8.7 1999 Lord Bayard (gościnnie)
1.0 1999 Lord Bayard (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Lord Bayard (gościnnie)
0.0 1998 Lord Bayard (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lord Bayard (gościnnie)
6.0 1997 Lord Bayard (gościnnie)
7.3
Nigdziebądź
NeverWhere
1996 Lord Bayard (gościnnie)
7.3
Muzeum Margater
Margaret's Museum
1995 Lord Bayard (gościnnie)
0.0 1995 Lord Bayard (gościnnie)
5.0 1995 Lord Bayard (gościnnie)
7.6 1994 Lord Bayard (gościnnie)
1.0 1993 Lord Bayard (gościnnie)
0.0 1992 Lord Bayard (gościnnie)
6.8 1992 Lord Bayard (gościnnie)
7.0 1991 Lord Bayard (gościnnie)
7.2 1990 Lord Bayard (gościnnie)
7.9 1986 Lord Bayard (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Lord Bayard (gościnnie)
10.0 1985 Lord Bayard (gościnnie)
10.0 1985 Lord Bayard (gościnnie)
7.0 1964 Lord Bayard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clive Russell filmy Clive Russell najlepsze filmy Clive Russell zdjęcia Clive Russell galeria Clive Russell biografia Clive Russell nominacje Clive Russell nagrody i wyróżnienia Clive Russell filmografia Clive Russell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.