Clive Francis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Angus Fairley (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Lord Artherton (gościnnie)
7.1
Szminka na twoim kołnierzyku
Lipstick on Your Collar
1993 Maj. Hedges
3.0 1993 (gościnnie)
9.0 1993 Sir Steven
0.0 1993 Dominic Eden
6.9
Kryptonim Prosiaczek
Piglet Files, The
1990 Morris Drummond
1.0 1989 Dr Robert Barkstone (gościnnie)
0.0 1989 Miles Henty (1989-1990)
0.0 1987
8.7
Powrót Sherlocka Holmesa
Return of Sherlock Holmes, The
1986 Neville St Clair (gościnnie)
9.0
Tak jest, panie premierze
Yes, Prime Minister
1986 Luke (gościnnie)
10.0 1985 Jackaboy / Mark(gościnnie)
0.0 1985 Dylan Chadwick (gościnnie)
10.0 1985 Jackaboy / Mark (gościnnie)
7.5 1981 Attius
9.0 1975 Francis Poldark
8.5 1972 DS Dexter (1974)
6.6
Rozważna i romantyczna
Sense and Sensibility
1971 Willoughby
0.0 1969 Aubrey (gościnnie)
8.6 1962 Jerry (1973) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clive Francis filmy Clive Francis najlepsze filmy Clive Francis zdjęcia Clive Francis galeria Clive Francis biografia Clive Francis nominacje Clive Francis nagrody i wyróżnienia Clive Francis filmografia Clive Francis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.