Clint Young
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1982 Spiker (gościnnie)
8.0 1981 Szef Stallard/Gracz (1982, 1984) (gościnnie)
8.2 1981 Strażnik (gościnnie)
10.0 1979 Pomocnik szeryfa (gościnnie)
7.4 1978 Strażnik (gościnnie)
6.2 1978 Detektyw (gościnnie)
7.7 1977 Strażnik (gościnnie)
6.8 1974 Harrison (gościnnie)
7.0 1968 Pijak (gościnnie)
6.0 1948 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clint Young filmy Clint Young najlepsze filmy Clint Young zdjęcia Clint Young galeria Clint Young biografia Clint Young nominacje Clint Young nagrody i wyróżnienia Clint Young filmografia Clint Young aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.