Clint Culp
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Wampir Hank (gościnnie)
7.0
Para królów
Pair of Kings
2010 Wampir Hank (gościnnie)
7.1 2009 Wampir Hank (gościnnie)
7.3 2009 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Wampir Hank (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Recepcjonista (gościnnie)
7.0 2001 Wampir Hank (gościnnie)
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Wampir Hank (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Wampir Hank (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Mike Ithaca (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Wampir Hank (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Wampir Hank (gościnnie)
7.0 1979 Wampir Hank (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clint Culp filmy Clint Culp najlepsze filmy Clint Culp zdjęcia Clint Culp galeria Clint Culp biografia Clint Culp nominacje Clint Culp nagrody i wyróżnienia Clint Culp filmografia Clint Culp aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.