Clifton Collins Jr.
Data urodzenia: 1970-06-16
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Raymond Harris (gościnnie)
0.0 2012 Raymond Harris (gościnnie)
7.3 2010 Raymond Harris (gościnnie)
6.0 2009 Raymond Harris (gościnnie)
7.7
Bracia
Brothers
2009 Raymond Harris (gościnnie)
6.7
Święci z Bostonu II - Dzień Wszystkich Świętych
Boondock Saints II: All Saints Day, The
2009 Raymond Harris (gościnnie)
5.7
Ekstrakt
Extract
2009 Raymond Harris (gościnnie)
6.0 2009 Raymond Harris (gościnnie)
7.1
Oblicza strachu
Fear Itself
2008 Raymond Harris (gościnnie)
6.8
Mistrzowie science-fiction
Masters of Science Fiction
2007 Raymond Harris (gościnnie)
7.1
Złodziej
Thief
2006 Raymond Harris (gościnnie)
7.3 2004 Raymond Harris (gościnnie)
8.0 2002 Raymond Harris (gościnnie)
7.6 2001 Raymond Harris (gościnnie)
6.5
Zabójczy układ
Replacement Killers, The
1998 Raymond Harris (gościnnie)
0.0 1998 Raymond Harris (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Raymond Harris (gościnnie)
0.0 1997 Raymond Harris (gościnnie)
8.5 1996 Raymond Harris (gościnnie)
7.7
Martwi prezydenci
Dead Presidents
1995 Raymond Harris (gościnnie)
0.0 1995 Raymond Harris (gościnnie)
7.9 1993 Raymond Harris (gościnnie)
7.6 1993 Raymond Harris (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Raymond Harris (gościnnie)
7.6 1993 Raymond Harris (gościnnie)
8.3 1992 Raymond Harris (gościnnie)
5.8
Wielki Kanion
Grand Canyon
1991 Raymond Harris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clifton Collins Jr. filmy Clifton Collins Jr. najlepsze filmy Clifton Collins Jr. zdjęcia Clifton Collins Jr. galeria Clifton Collins Jr. biografia Clifton Collins Jr. nominacje Clifton Collins Jr. nagrody i wyróżnienia Clifton Collins Jr. filmografia Clifton Collins Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.