Cliff Saunders
Data urodzenia: żona Eliza

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.0 2005 Nathan (gościnnie)
7.7
Alicja w krainie prawa
This Is Wonderland
2004 Nathan (gościnnie)
7.5 2002 Nathan (gościnnie)
10.0 2001 Nathan (gościnnie)
7.3
Operacja wieczność
Code Name: Eternity
1999 Nathan (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Nathan (gościnnie)
10.0 1996 Nathan (gościnnie)
6.4 1994 Nathan (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Nathan (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Nathan (gościnnie)
7.7
Droga do Avonlea
Road to Avonlea
1989 Nathan (gościnnie)
8.1 1985 Nathan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cliff Saunders filmy Cliff Saunders najlepsze filmy Cliff Saunders zdjęcia Cliff Saunders galeria Cliff Saunders biografia Cliff Saunders nominacje Cliff Saunders nagrody i wyróżnienia Cliff Saunders filmografia Cliff Saunders aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.