Cliff Emmich
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1992 Billy Joe (gościnnie)
7.2 1989 Licytator (gościnnie)
5.7 1989 Sid (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Sierżant (gościnnie)
5.7
227
1985 Santa (gościnnie)
9.0 1984 Mini Mart Marv (gościnnie)
7.6 1984 (gościnnie)
7.1 1984 Langston (gościnnie)
10.0 1983 (gościnnie)
7.0 1982 Pan Moto (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Linden (gościnnie)
7.2
Halloween 2
Halloween II
1981 Pan Garrett
10.0 1981 Titus Openshaw (gościnnie)
6.8 1981 Pan Lomax (gościnnie)
6.2 1978 Freddie Talberg (gościnnie)
7.2 1978 Manny (gościnnie)
6.9
Koszmar w Jackson County
Jackson County Jail
1976 Pan Bigelow
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Moo-Moo Caifalno (gościnnie)
7.2
Piorun i Lekka Stopa
Thunderbolt and Lightfoot
1974 Gruby człowiek w biurze telegraficznym
8.1 1974 Ronald English (gościnnie)
7.9 1974 Candy Man (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 John Bevins (gościnnie)
8.5 1973 Stokes (gościnnie)
4.6 1970 Harold (gościnnie)
6.0
Ale zabawa
Gaily, Gaily
1969
7.7 1968 Tubby Comfort

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cliff Emmich filmy Cliff Emmich najlepsze filmy Cliff Emmich zdjęcia Cliff Emmich galeria Cliff Emmich biografia Cliff Emmich nominacje Cliff Emmich nagrody i wyróżnienia Cliff Emmich filmografia Cliff Emmich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.