Clelia Matania
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1988
0.0 1977
7.1
Nie oglądaj się teraz
Don't Look Now
1973 Wendy
0.0 1970 Teściowa
7.4
Wojna i pokój
War and Peace
1956 Mademoiselle Geoges(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clelia Matania filmy Clelia Matania najlepsze filmy Clelia Matania zdjęcia Clelia Matania galeria Clelia Matania biografia Clelia Matania nominacje Clelia Matania nagrody i wyróżnienia Clelia Matania filmografia Clelia Matania aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.