Cleavon Little
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1990 Sal
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Pack (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 (gościnnie)
7.5
ALF
1986 Pan Foley (gościnnie)
6.1
Raz ugryziona
Once Bitten
1985 Sebastian
5.7
227
1985 Amber Neal (gościnnie)
7.5 1985 Frank Colton (gościnnie)
6.0
Żołnierzyki
Toy Soldiers
1984 Buck
8.2
Ryzykowna gra
High Risk
1981 Rockney
6.2
Salamandra
Salamander, The
1981 Major Carl Malinowski
8.0 1981 Księgowy Jared Swope (gościnnie)
8.2 1981 Max Downey (gościnnie)
7.2 1978 Charlie Raines (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Andrew Hopkins (gościnnie (1980))
6.8 1974 Billy Merrihew (gościnnie)
0.0 1972 Doktor Jerry Noland
2.3 1972 James Travis Clark (gościnnie)
7.8
Znikający punkt
Vanishing Point
1971 Super Soul
4.7 1971 Coke (gościnnie)
7.7
John i Mary
John and Mary
1969 Reżyser
8.2 1968 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cleavon Little filmy Cleavon Little najlepsze filmy Cleavon Little zdjęcia Cleavon Little galeria Cleavon Little biografia Cleavon Little nominacje Cleavon Little nagrody i wyróżnienia Cleavon Little filmografia Cleavon Little aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.