Clay Wilcox
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ernie (gościnnie)
0.0 2011 Ernie (gościnnie)
0.0 2011 Ernie (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Ernie (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Strzelec wyborowy (gościnnie)
8.1 2005 Ernie (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ernie (gościnnie)
8.0 2004 Pijak (gościnnie)
7.3 2004 Paul Baxter (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ernie (gościnnie)
7.3 2002 Bobby Jeter (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Ernie (gościnnie)
7.3 2001 Ernie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ross Gibbs (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Ernie (gościnnie)
7.7 1998 Ernie (gościnnie)
7.9 1997 Ernie (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Ernie (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Ernie (gościnnie)
7.7 1995 Ernie (gościnnie)
7.6 1993 Ernie (gościnnie)
8.4 1990 Bernard Renault (gościnnie)
8.4 1990 Ernie (gościnnie)
5.8 1988 Ernie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Clay Wilcox filmy Clay Wilcox najlepsze filmy Clay Wilcox zdjęcia Clay Wilcox galeria Clay Wilcox biografia Clay Wilcox nominacje Clay Wilcox nagrody i wyróżnienia Clay Wilcox filmografia Clay Wilcox aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.