Claus Fuchs
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1994 Sprzedawca dzieł sztuki(gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1986 Bert Kooning
10.0 1986 Küster (1991) (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
6.2 1974 Bittrop (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claus Fuchs filmy Claus Fuchs najlepsze filmy Claus Fuchs zdjęcia Claus Fuchs galeria Claus Fuchs biografia Claus Fuchs nominacje Claus Fuchs nagrody i wyróżnienia Claus Fuchs filmografia Claus Fuchs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.