Claus-Dieter Reents
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1994 Gisbert Vogel (gościnnie)
6.5 1992 Freiberg (gościnnie)
10.0 1986 Daniel Overbeck (1991) (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
0.0 1984 Pierwszy Sekretarz
5.0 1981 Komisarz (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claus-Dieter Reents filmy Claus-Dieter Reents najlepsze filmy Claus-Dieter Reents zdjęcia Claus-Dieter Reents galeria Claus-Dieter Reents biografia Claus-Dieter Reents nominacje Claus-Dieter Reents nagrody i wyróżnienia Claus-Dieter Reents filmografia Claus-Dieter Reents aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.