Claudio Maniscalco
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Axel Bentheim
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Gino Franchi (gościnnie)
9.5 1992 Leonardo Maldini (2001)
6.5 1992 Carlo / Guiseppe (gościnnie)
0.0 1991 Luigi(gościnnie)
0.0 1989 Toni Paresi(gościnnie)
0.0 1988
7.0 1978 Pino Ginelli (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claudio Maniscalco filmy Claudio Maniscalco najlepsze filmy Claudio Maniscalco zdjęcia Claudio Maniscalco galeria Claudio Maniscalco biografia Claudio Maniscalco nominacje Claudio Maniscalco nagrody i wyróżnienia Claudio Maniscalco filmografia Claudio Maniscalco aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.