Claudine Delvaux
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 1992 Eliane Schwartz (gościnnie)
4.0 1983 Maryse
0.0 1977 Matka Offenbacha
7.2
Panie na Mogadorze
Gens de Mogador, Les
1972 Louise Besse
0.0 1966 L'infirmière (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claudine Delvaux filmy Claudine Delvaux najlepsze filmy Claudine Delvaux zdjęcia Claudine Delvaux galeria Claudine Delvaux biografia Claudine Delvaux nominacje Claudine Delvaux nagrody i wyróżnienia Claudine Delvaux filmografia Claudine Delvaux aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.