Claudia Messner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2004 Heide Heller
4.0 1998 Alice Mancini
8.0 1998 Doktor Tanja Rose
2.0 1994 Marga Behrend (gościnnie)
0.0 1990 Karin
0.0 1988 Evelyn(gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
5.0 1981 Thea (gościnnie)
7.0 1978 Biggi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Claudia Messner filmy Claudia Messner najlepsze filmy Claudia Messner zdjęcia Claudia Messner galeria Claudia Messner biografia Claudia Messner nominacje Claudia Messner nagrody i wyróżnienia Claudia Messner filmografia Claudia Messner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.